FRANCE_-_Auvergne_-_QUEUILLE_-_Le_méandre_de_la_Sioule
FRANCE_-_Auvergne_-_QUEUILLE_-_Le_méandre_de_la_SiouleBonsejour – wie zijn wij?FRANCE_-_Auvergne_-_QUEUILLE_-_Le_méandre_de_la_Sioule
Bonsejour – wie zijn wij?duitsevlagBonsejour – wie zijn wij?
FRANCE_-_Auvergne_-_QUEUILLE_-_Le_méandre_de_la_SiouleFRANCE_-_Auvergne_-_QUEUILLE_-_Le_méandre_de_la_Sioule
FRANCE_-_Auvergne_-_QUEUILLE_-_Le_méandre_de_la_Sioule
item6item6aitem6a1item6a1a1
seccobalcon

 

Maatwerk voor de huurder
Het verschil met de grote commerciële verhuurbedrijven en Bonsejour is dat wij veel meer betrokken zijn bij de huurders. Wij ontvangen de mensen bijna altijd zelf of zorgen ervoor dat er iemand ter plaatse is om de ontvangst te regelen. En we zijn altijd in de buurt als er iets is.

Service voor de verhuurder
Ook de huiseigenaren kunnen altijd op ons rekenen. We promoten hun huis en verzorgen het desgewenst. We doen de schoonmaak, eventueel kleine reparaties of onderhoudsklusjes. Ook onderhouden we op verzoek de tuin.

Taakverdeling
Anneke is de contactpersoon bij Bonsejour. Zij ontvangt de gasten en doet de financiële afwikkeling. Anda doet de administratie, verzorgt het onderhoud van de website en de promotie. De tuinen onderhouden we zoveel mogelijk samen

 

Huurperiode
De huur gaat in het hoogseizoen op zaterdag in omdat er bij bijna alle vakantiehuizen in Frankrijk op zaterdag gewisseld wordt. Buiten het seizoen kan daarvan afgeweken worden.

Buiten het seizoen
Een aantal van de huizen, die goede verwarming hebben, zijn ook in de wintermaanden te huur.

Voor degene die dat wil kan er haardhout besteld worden. Verkoop gaat per halve stère (cub).

 

De Combrailles
De Combrailles is zo bijzonder door het enorm gevarierde landschap, het is er heuvelachtig met bossen en weiden en prachtige vergezichten. De rivier de Sioule kronkelt door de Combrailles en daar is de natuur weer totaal anders, het is er bergachtig met schitterende bergengtes. Een prachtig gebied voor de liefhebbers van ruimte en rust. De mensen zijn hier heel vriendelijk, rustig en gastvrij en het lijkt of de tijd hier heeft stilgestaan. Het is een heerlijke streek om vakantie te vieren en zeker om te wonen.

Lekker eten hier?
Anda:
Geef mij maar een steak van het Charolais rund.
Anneke: Boeuf Bourguignon vind ik lekker en de Aligot bijvoorbeeld. Verder zijn de kaasjes uit deze streek ook heel lekker. Dat zijn alleen dikmakers, dus voor mij niet erg goed.

ukvlag1
fransvlag

Wij zijn Anda van der Reest en Anneke Verheij. Wij komen uit Nederland en zijn naar Frankrijk verhuisd omdat we hier het leven kunnen leiden zoals wij dat fijn vinden. Niet geleefd worden maar zelf ons ritme kunnen bepalen.