FRANCE_-_Auvergne_-_QUEUILLE_-_Le_méandre_de_la_Sioule
FRANCE_-_Auvergne_-_QUEUILLE_-_Le_méandre_de_la_SiouleMaison les CombraillesFRANCE_-_Auvergne_-_QUEUILLE_-_Le_méandre_de_la_Sioule
Maison les CombraillesChambre et Table d'hôtesMaison les Combrailles
FRANCE_-_Auvergne_-_QUEUILLE_-_Le_méandre_de_la_SiouleFRANCE_-_Auvergne_-_QUEUILLE_-_Le_méandre_de_la_Sioule
item6item6aitem6a1item6a1aitem6a1a1
item4
item4

Maison les Combrailles is vrij gelegen, boven en aan de rand van het kasteelstadje Pionsat en het terrein is geheel ommuurd.

item4
item4
lescombraillessalon
lescombraillesstreek
lescombraillesstreek
lescombraillesstreek

 

In het departement Puy de Dôme, in de regio Auvergne, vindt u midden in het natuurpark "Les Combrailles" onze Chambres-et Table d"Hôtes.

Een oase van rust in een, nog niet door het massatoerisme ontdekte, prachtig stukje Frankrijk. Karakteristieke dorpjes met oude romaanse kerkjes, rivieren met stuwmeren, schitterende vergezichten, vele mooie wandelroutes en vooral ...Rust.

Maison les Combrailles is vrij gelegen, boven en aan de rand van het kasteelstadje Pionsat en is geheel ommuurd.

Op de eerste verdieping van ons huis liggen 3 tweepersoons slaapkamers. Kamer 1 is gelegen aan de zijkant van het huis met een eigen toilet en badkamer. De andere twee kamers (familie suite) zijn gelegen aan de voorkant en hebben een eigen badkamer met douche en een apart toilet, beiden gelegen op de gang tegenover de kamers. Deze twee kamers worden voor 1,2,3 of 4 personen gebruikt. Ze worden ook gebruikt als familie/vrienden kamer aangezien ze in verbinding staan via een tussendeur.

Vanuit de slaapkamers heeft u een fantastisch uitzicht op onze tuin en over het dorpje met daarachter de heuvels van de Combrailles

Op de begane grond staan de salon en de eetkamer tot uw beschikking. Om te eten, gewoon lekker te zitten of TV te kijken(alle Nederlandse zenders).

Vanuit de salon loopt u via de dubbele deuren naar het terras. Een fantastische plek om, met bijvoorbeeld een goed glas wijn, nog even na te genieten van een mooie dag. Ook kan hier, bij mooi weer, het ontbijt of het diner geserveerd worden. Via een trap komt u in de geheel ommuurde tuin. Ook hier zijn genoeg plekjes om rustig een boek te lezen en te ontspannen.

In de Auvergne is het genieten in alle vier de jaargetijden. Sneeuw in de koude winter, Het milde voorjaar met prachtige bloemen, de lange zomer met heerlijke temperaturen en de prachtige kleuren in de zonnige herfst.

Maison les Combrailles is een prachtige plek voor uw vakantie of een rustpuntje op uw reis naar zuidelijkere streken Ons huis is uw huis!

Komt u bij ons van de rust genieten?

 

Maison les Combrailles - Pionsat - Puy de Dôme (63)

Eigenaren: Jan en Wilma Kuik

Table d'Hote: Enkele keren per week kunt u in ons huiskamer restaurant genieten van een 4-gangen menu à € 21.50 p/p excl. drankjes. Ook is het mogelijk om een omelet of salade te bestellen. Wij gebruiken zoveel mogelijk verse producten van het land. We hebben heerlijk rundvlees (blonde d'aquitaine) en varkensvlees, zo van de boerderij "La Ferme des Caires" gelegen in Saint Fargeol. In verband met inkopen en voorbereiding is het wenselijk om minstens een dag van tevoren te reserveren.

In de omgeving: De Auvergne leent zich uitstekend voor het uitoefenen van buitensporten, zoals wandelen, klimmen, fietsen, vissen, kanovaren, raften, waterskieën, surfen, zeilen. Ook ballonvaren, golf, paardrijden en vliegsport worden hier beoefend.

Huisdierenzijn in overleg welkom zolang u er van overtuigd bent dat ze overweg zullen kunnen met de aanwezige bewoners. Wij vragen u wel vriendelijk om een bench o.i.d. mee te nemen waar uw huisdier in kan overnachten.

lescombrailleseetkamer
lescombrailleshuis