FRANCE_-_Auvergne_-_QUEUILLE_-_Le_méandre_de_la_Sioule
FRANCE_-_Auvergne_-_QUEUILLE_-_Le_méandre_de_la_SiouleBonsejour – voorwaardenFRANCE_-_Auvergne_-_QUEUILLE_-_Le_méandre_de_la_Sioule
FRANCE_-_Auvergne_-_QUEUILLE_-_Le_méandre_de_la_Sioule
item6item6aitem6a1item6a1a1

 

10. Huisdieren

Het meenemen van 1 huisdier is bij de meeste huizen toegestaan (melden bij reservering). Meerdere huisdieren alleen na toestemming.

11. Maximaal aantal personen

Het maximum aantal personen van de betreffende woning mag niet overschreden worden, tenzij uitdrukkelijk overeengekomen met de verhuurder, wat met meerkosten gepaard kan gaan.

12. Controle inventaris

Direct na aankomst dient de huurder de inventarislijst (indien aanwezig) te controleren op aanwezigheid, op goed functioneren en/of aanwezige schade. Indien binnen 24 uur na aanvang van de huurperiode geen melding van onjuistheden is gedaan, wordt aangenomen dat alles in orde bevonden is en is de huurder vanaf dat tijdstip verantwoordelijk voor deze inventaris.

13. Aansprakelijkheid

Tijdens het verblijf is de huurder aansprakelijk voor de woning, de inrichting en alle zaken die tot het gehuurde object behoren en dient tegen een dergelijke aansprakelijkheid verplicht verzekerd te zijn. Bonsejour kan geen enkele aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid aanvaarden voor schade en ongemakken in welke vorm en door welke oorzaak dan ook ontstaan, voor de huurder en anderen die zich in of bij het gehuurde huis bevinden. Ondanks de uiterst zorgvuldige samenstelling van dit aanbod vakantiehuizen kunnen wij voor ongemakken voortkomend uit tussentijdse veranderingen van situaties buiten onze schuld en/of medeweten geen aansprakelijkheid aanvaarden.

 

6. Toeristenbelasting

De meeste gemeenten waar onze huizen zich bevinden heffen een toeristenbelasting die wij u in rekening moeten brengen.

7. Annulering

Bij annulering, schriftelijk gedaan tot 2 maanden voor de huurdatum, ontvangt u 50% van het betaalde reserveringsgeld retour. Voor het overige dient u zelf eventueel een annuleringsverzekering af te sluiten.

8. Schoonmaak

Wij verwachten dat u het huis netjes opgeruimd en bezemschoon zult achterlaten.

Indien u het schoonmaken aan ons wilt overlaten rekenen en als de schoonmaak verplicht is zijn de kosten per huis zijn aangegeven bij de omschrijving van het huis.

9. Keukenlinnen, bad- en beddengoed

Beddengoed kunt u zelf mee nemen voor de bedden zoals vermeld bij de woningbeschrijving. Het is ook mogelijk een of meerdere sets beddengoed te huren, dit geldt niet voor alle huizen. Een set bestaat uit een hoeslaken, een dekbedovertrek en één (of twee) kussenslopen.

Ook kunt u eventueel huren een set keukenlinnen, bestaande uit 2 theedoeken, 2 handdoeken, 1 tafelkleed en 1 vaatdoek, en badsets per persoon bestaande uit 1 badlaken, 1 handdoek en 1 washandje. Zie voor de betreffende tarieven de reserveringspagina.

 

1. Reservering

Na ontvangst van uw reserveringsaanvraag (per email, post of telefonisch), ontvangt u na enkele dagen het reserveringscontract in tweevoud. Nadat wij één exemplaar ondertekend en de daarop vermelde aanbetaling op tijd hebben ontvangen, is de reservering definitief.

2. Huurperiode

De huurperiode is minimaal 1 week en gaat in op de eerste zaterdag om 16.00/17.00 uur en eindigt de laatste zaterdag om 10.00 uur. Buiten het hoogseizoen is het in veel gevallen ook mogelijk om enkele dagen langer of korter te huren.

3. Betaling

De aanbetaling bedraagt 30% van het totale huurbedrag en dient binnen 10 dagen na ontvangst van de factuur in ons bezit te zijn. Het restant van de huursom dient uiterlijk 1 maand voor aanvang van de huurperiode te zijn voldaan. Bij reserveringen binnen 1 maand voor aanvang van de huurperiode dient de totale huursom direct na ontvangst van het contract te worden voldaan. De totale huursom dient in elk geval te zijn voldaan voor dat het vakantiehuis kan worden betrokken.

4. Waarborgsom

Voor het gebruik van een vakantiehuis dient een waarborgsom te worden betaald van (meestal) € 150 € - 200 €. Deze waarborgsom dient bij de huursom of bij aankomst te worden voldaan. Binnen 1 week na uw vertrek ontvangt u dit bedrag terug door storting op uw rekening na aftrek van eventueel te betalen kosten (bijv. toeristenbelasting, verwarmingskosten, telefoonkosten, breuk of beschadiging).

5. Energie

Het normaal gebruik van gas, water en elektra is bij de prijs inbegrepen. Meerverbruik bijvoorbeeld door verwarming, zal achteraf in rekening worden gebracht. Ook andere verwarmingskosten, zoals hout, olie en gas zullen meestal worden doorberekend.

Algemene voorwaarden bij verhuur